Ken je dat ook, van die momenten waarop je met je partner probeert te praten, maar het lijkt alsof jullie langs elkaar heen praten?

Je bent niet alleen.

Goede gesprekken voeren kan soms net zo’n uitdaging zijn als een puzzel waar net de belangrijkste stukjes missen om te zien wat er op het plaatje staat.

Ouderschap kan sowieso al een achtbaan zijn, maar als je kind autisme heeft, is het nog een tandje ingewikkelder. Begrijpen waarom ze bepaalde dingen doen of zeggen, of juist helemaal niet doen, kan een echte uitdaging zijn. 

En dan het gestres, die emoties en conflicten… Ook voor jou gesneden koek? Soms lijkt het alsof je in een emotionele achtbaan zit zonder remmen. 

Het vinden van de juiste hulp, de juiste plek en coaching… Het is soms alsof je verdwaald bent in een doolhof zonder kaart. 

En dan is er ook nog zelfzorg! Het is zo belangrijk om ook aan jezelf te denken te midden van alle prikkels en gedoe?! We weten hoe het is om jezelf te verliezen in de zorg voor anderen. 

Het zijn de verhalen en ervaringen die we dagelijks horen. Weet dat er vaak veel meer mogelijk is dan je denkt. We delen ze graag met je.

Dus, laten we samen op onderzoek uitgaan hoe je meer ontspannen om kan gaan met een partner of puber met autisme! Want vergeet niet: je bent niet alleen.

Samen zorgen we voor een mooier en makkelijker leven met autisme. 

Klik hier voor meer informatie over de Hart voor Autisme community!