*** UNIEKE INTRODUCTIE ACTIE ***

VOOR DE NIEUWE ‘HART VOOR AUTISME COMMUNITY’

Hart voor autisme community

Word nu founding member van de HART voor AUTISME COMMUNITY

voor slechts 17 euro!

TIJDELIJKE INTRODUCTIEACTIE:

De eerste 100 leden ontvangen naast de laagste prijs ooit, ook de minitraining Excellente Zelfzorg Bij Autisme twv 47 euro!

EN!

Onder de eerste 100 leden verloot ik een 1-1 VIP sessie t.w.v. 997 euro met Marja persoonlijk voor een compact omgangsplan met je geliefde met autisme!

Ben jij een ouder of partner die dagelijks de uitdagingen van autisme tegenkomt en die snakt naar een leven vol begrip en ontspanning?

Dan ben je niet alleen! Voel je welkom om ook aan te sluiten bij de Hart voor Autisme community, jouw warme support en liefdevolle ondersteuning naar een mooier en makkelijker leven met autisme. 

Herken je dat gevoel?

Die wanhoop, die onmacht, toen je kind weer eens anders reageerde dan je had gehoopt? Misschien voelde je je zelfs eenzaam, omdat anderen je niet leken te begrijpen. Ik ken dat gevoel maar al te goed.

Zelf voelde ik me bij de eerste kennismaking met autisme bij ons kind alsof ik in het diepe werd gegooid. Er leken zo weinig methoden te zijn om met autisme om te gaan.

Er waren vooral veel beperkingen waar ik maar mee moest zien te dealen. Maar door vallen en opstaan heb ik geleerd wat wél werkt. En dat is zoveel meer dan je denkt. Nog dagelijks ontdek ik manieren bij. In de Hart voor Autisme Community delen we met elkaar al die werkende manieren. Zodat we samen het leven mooier en makkelijker kunnen maken. Voor onszelf, onze geliefden met autisme en de belangrijke mensen om ons heen.

Marja Boxhoorn Autismecoach

Omgaan met autisme is niet altijd makkelijk,

en toch er is vaak zoveel meer mogelijk dan je denkt!

Bij de HART voor Autisme community begrijpen we wat het betekent om dagelijks om te gaan met autisme.

Ik herinner me nog zo goed de wanhoop die ik voelde toen ik zelf op zoek was naar antwoorden, toen mijn kind weer eens vreemd gedrag vertoonde op een feestje, als er weerstand was die ik niet kon doorbreken, als ik me miserabel voelde omdat anderen me vermeden als de moeder van dat vreemde kind. De pijn, de moeite, het verdriet… Het zijn geen fijne herinneringen, maar ze hebben me gevormd en ik heb er zoveel van geleerd.

In de afgelopen 17 jaar heb ik het gevoel gehad alsof ik het wiel zelf moest uitvinden. Er waren zo weinig methoden bekend om met autisme om te gaan, ik voelde me alleen. Maar door vallen en opstaan heb ik geleerd wat werkt, hoe ik mijn kind kon helpen ontwikkelen tot de fantastische jongeman die hij nu is. Ik heb geleerd hoe ik mezelf staande kon houden, ondanks alle angst en onzekerheid. En dat wil ik jou besparen.

Ik ben nu supertrots op mijn autismeheld, mijn kind, en ik gun het anderen met autisme ook om zo’n topper in hun omgeving te hebben. Je staat er niet alleen voor. Ik gun jou ook om voorbij het autisme te kijken, naar de prachtige persoon die erachter schuilt. Ik wil dat je inziet hoe je iemand met autisme wél kunt benaderen, zodat je echte verbinding kunt ervaren. Ik wil dat je relaxt de dagelijkse gesprekken voert, plannen maakt voor vakanties, werkoverleggen hebt, en samen plezier maakt. Ik wil dat je begrijpt waar bepaald gedrag vandaan komt en dat het vaak geen onwil is, maar onmacht. En bovenal wil ik dat je weet dat je goed bent, dat je goed doet, zelfs als het over ’the real stuff’ gaat. Dat is waar de Hart voor Autisme Community voor staat.

We zijn er om elkaar te steunen, om je te helpen groeien, om samen te leren en te bloeien. Je staat er niet alleen voor.

 

Doe vandaag nog mee en laat je ondersteunen op je reis naar een mooier en makkelijker leven samen!

“Doordat ik meer inzicht heb gekregen in autisme vind ik zelf meer rust waardoor ik ook meer vertrouwen heb gekregen in de toekomst van mijn kind. Ik heb geleerd hoe ik gesprekken kan voeren en welke vragen ik kan stellen en dat heeft een positief effect. Ook heb ik geleerd hoe ik mijn dochter in sommige gevallen zelf haar eigen tempo kan laten kiezen en zelf kan laten inplannen.We gaan met kleine stapjes vooruit, en dat is ook vooruitgang.”

Gerry

“Nu mijn dochter 15 jaar is en puber, trekt zij zich steeds meer terug. Ik ging vaak veel te snel voor haar omdat ik vergat dat zij autisme heeft. Door wat ik geleerd heb, lukt het mij nu om onze gesprekken laagdrempelig te houden en kan ik beter achterhalen wat er werkelijk aan de hand is. Daardoor komt ze eerder bij mij als er iets is.

Het lukt ook beter om haar te motiveren. Bijvoorbeeld om haar tijd in te plannen en om leuke dingen te kiezen die ze wil doen in vakanties. Ook doen we meer dingen samen nu. Ik weet haar nu te stimuleren om eerst zelf te denken en help haar daarna met de oplossing. Ze doet haar best! En ik mag meer aan mijn eigen grenzen denken. Ook dat heb ik geleerd in de training.”

Miranda Schoot

Autismecoach, Schoot Kracht! Autismecoaching

“Dat mijn eigen gedrag heel veel invloed heeft én dat ik ook lief moet zijn voor mijzelf, was mijn grootste leerpunt. Omdat onze puber met autisme nu ook een dwangstoornis heeft, is het heel belangrijk voor ons dat we ontspannen met hem kunnen omgaan. Met de informatie uit de training lukt dat nu beter. 

Ik heb een heleboel tips gekregen waar ik dagelijks veel aan heb. We houden nu veel meer rekening met onze eigen emoties, meningen en oordelen, en hebben houvast aan alle concrete tips hoe we een boodschap goed kunnen overbrengen.” 

Er zijn volop manieren die wel werken! Soms is een tip of ervaring van een andere deelnemer de missing link waardoor het wél lukt

Waarom de HART voor Autisme community?

Ook al zijn er veel goede en mooie momenten in een gezin waar autisme een rol speelt, er zijn ook momenten van eenzaamheid, wanhoop en frustratie. Dan is het zo fijn en helpend om je te omgeven met gelijkgestemden. Samen delen = helen. De erkenning, het begrip, de concrete handvatten en tips. Het is onbetaalbaar. Soms ontstaan er vriendschappen voor het leven. Juist door de herkenning en gelijke struggles.

De community is laagdrempelig, geeft volop kennis, inzichten, tips en inspiratie over ontspannen omgaan met autisme en biedt je de mogelijkheid om met andere ouders en partners met een geliefde met autisme in contact te komen en met elkaar te delen en sparren. Het is een positieve community. Omdat je als je meedoet juist gaat kijken naar wat wél kan. Er is vaak zoveel meer mogelijk dan je denkt. Samen ontdekken we hoe ook jou leven meer rust en ontspanning kan krijgen.

 

Wat krijg je als je aansluit bij de HART voor Autisme community?

Stel je voor: toegang tot transformerende trainingen ter waarde van €1000,-, die jou helpen bij het begrijpen van autisme, ook zelf van het leven te kunnen genieten en het creëren van een ondersteunende omgeving.

Maandelijkse live Q&A sessies met deskundige coaches die jouw vragen over stressmanagement en relatieharmonie beantwoorden.

En dit alles voor slechts €17,- per maand, inclusief btw.

Maar let op: dit is de introductieprijs! Na 19 april ’24 gaat de prijs omhoog.

Klinkt dit interessant voor je? Je bent heel erg welkom om aan te sluiten!

 

Wat kun je verwachten?

Transformerende Trainingen: Ontdek diepgaande inzichten en effectieve communicatietechnieken om de relatie met je geliefde met autisme te verbeteren. Leer de behoeften van mensen met autisme begrijpen en creëer een omgeving van begrip en harmonie.

Live Q&A Sessies met Experts: Stel al je prangende vragen aan gespecialiseerde coaches. Ontvang deskundig advies en begeleiding om direct toe te passen in je eigen leven.

Direct Contact met Gelijkgestemden: Hier kun je delen, vragen stellen en elkaar online treffen. Samen kunnen we elkaar inspireren, ondersteunen en toejuichen!

Flexibiliteit en Gemak: Geniet van onbeperkte flexibiliteit. Kies zelf aan welke sessies je wilt deelnemen en bekijk alle content op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.

Concrete Resultaten Voor Jou

 • Diepgaand Begrip van Autisme: Ontwikkel een dieper inzicht in de wereld van autisme en leer hoe je effectief kunt communiceren met je geliefde. Begrijp hun unieke behoeften en ontdek hoe je een ondersteunende omgeving kunt creëren die hun welzijn bevordert.
 • Verbeterde Communicatie en Verbondenheid: Leer hoe je op een empathische en respectvolle manier kunt communiceren, waardoor je een sterke emotionele band opbouwt met je geliefde. Ontdek technieken om misverstanden te voorkomen en conflicten op te lossen, wat resulteert in meer harmonie en verbondenheid in je relatie.
 • Vermindering van Stress en Verhoging van Ontspanning: Ontwikkel vaardigheden om stress te herkennen en effectieve strategieën toe te passen om ermee om te gaan. Leer hoe je zelfzorg kunt integreren in je dagelijkse routine, waardoor je meer ontspannen en veerkrachtig bent, zelfs in uitdagende situaties.
 • Toegang tot een Ondersteunende Gemeenschap: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde ouders en partners die jouw reis begrijpen. Deel ervaringen, ontvang steun en leer van anderen die dezelfde uitdagingen doormaken. Voel je gesteund en gesterkt door de kracht van gemeenschap en verbondenheid.
 • Praktische Tools en Tips: Ontvang waardevolle tools, checklists en praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Leer hoe je specifieke situaties kunt aanpakken en ontdek nieuwe benaderingen die positieve veranderingen teweegbrengen in je relatie en gezinsleven.

 

Sluit je Vandaag nog aan bij de HART voor Autisme community!

Word lid van een exclusieve gemeenschap van partners en ouders die jouw reis begrijpen. Ontvang continue ondersteuning, persoonlijke groei en investeer in jezelf en je relatie.

Doe vandaag nog mee en laat ons je ondersteunen op je reis naar een mooier en makkelijker leven samen!

“Met werk en kids met ASS komt er best wat op ons af. Dat geeft stress. Nu lukt het steeds vaker om extra stress te voorkomen en voor rust en ontspanning te zorgen. Ook (moeilijke) gesprekken voeren en afronden gaat steeds beter. Op zijn werk ervaart mijn partner minder stress en is hij minder bang om promotie mis te lopen.

We hebben meer structuur gevonden en veranderingen kosten minder tijd. Er is meer qualitytime samen, met de kinderen, en ook voor onszelf. We gaan samen verder om nog meer mooie vooruitgang te vinden, want de ontspanning is al duidelijk vertienvoudigd. En al zijn er nog steeds ups en downs, we dansen nu samen op het ritme van ons leven in plaats van ertegen te vechten.”

Erica Koers

Voor wie is de HART voor Autisme community bedoeld?

 

 

Deze community is niet voor iedereen geschikt.

Het is niet voor jou als:

 • Je tevreden bent met hoe het nu gaat en geen verandering wilt.
 • Niet gelooft dat mensen met autisme wat extra moeite van jou waard zijn.
 • Liever wacht tot lastige situaties vanzelf weer overwaaien.
 • De verantwoordelijkheid bij anderen neerlegt en vindt dat de ander met autisme zich maar ‘normaal’ moet gedragen.

Als je nog helemaal blanco bent ten aanzien van autisme, je bijna nooit contact hebt met, of een negatieve kijk op mensen met autisme hebt is dit dus niet voor jou.

 

Deze community is wel voor jou als:

 • Je frequent contact hebt met een (jong)volwassene met autisme.
 • Je echt op zoek bent naar manieren om het contact te verbeteren.
 • Je open minded bent en leergierig.
 • Je gelooft in de mogelijkheden en kwaliteiten van mensen met autisme.
 • Absoluut het beste voorhebt met mensen met autisme.

Waar het je wel mee gaat helpen is om het contact en de relatie met iemand met autisme naar een hoger plan te tillen. Echte verbinding, tweerichtingsverkeer en het beste uit elkaar halen vanuit waardering en respect. Als dat is waar jij naar op zoek bent, then be my guest!

‘Welbedankt voor je altijd weer bondig en to-the-point formuleren van hoe autisme inwerkt op ons leven en dat van onze naasten. Ik lees je graag!’

“ Door de training kan ik beter relativeren omdat ik veel meer weet over autisme en welk gedrag daaruit voorkomt. Ik kan gedrag nu ook benoemen en bespreekbaar maken. Ik zie de voordelen van minder prikkels en vakanties ga ik nu met veel meer rust tegemoet.

“Deze training geeft voor mij en mijn autismeheld waardevolle eye-openers waardoor wij het nog gezelliger hebben met elkaar en samen gelukkiger kunnen zijn. 

We zijn echt zó blij dat wij jou en jou website hebben gevonden!!! Je bent een engel!”

“Marja raakt vaak precies die onderwerpen waar ik tegen aanloop.”

 

‘Wat heerlijk om elke keer weer tips onder ogen te krijgen. Het houdt me scherp en helpt me om elke dag weer bewust om te gaan met mijn dochter met autisme.

Hierdoor is de omgang met haar een stuk beter geworden.’

“Wij zijn jou heel erg dankbaar voor je mooie website en alle mogelijkheden die je biedt om beter te begrijpen wat autisme nou inhoudt en hoe er plezierig mee om te gaan. Wij hebben nu al zoveel geleerd en ontspanning ervaren terwijl wij jouw website nog maar 2 maanden geleden hebben ontdekt. Hoe effectief is dát! Top!?”

‘Deze tips houden me bewust en bij de les. Dank je wel dat je zoiets moois en belangrijks hebt opgezet! Compliment.’

“We zijn heel blij met al het materiaal dat je ons deelde. Wat een volledige training is het!”