1-1 VIP coaching door Marja

Voor partners, ouders en naasten van een (jong)volwassene met autisme 

 

Ontdek samen met Marja de ‘handleiding’ van je partner of puber met autisme en maak een concreet omgangsplan voor meer rust en harmonie in de relatie.

ER IS VAAK ZOVEEL MEER MOGELIJK DAN JE DENKT!

In een VIP persoonlijk coachtraject met Marja ontvang je:

 

  • Een kickstart met een onboarding call, waarin we jouw situatie scannen om een vliegende start te kunnen maken, je doelen bepalen en de verwachtingen af te stemmen.
  • Dan starten we met een live dagdeel in Hattem om de diepte in te gaan en de eerste issues te bespreken.
  • Gedurende een half jaar ontvang je exclusieve één-op-één online coaching calls, waarin je al je vragen kunt stellen aan mij en we dieper ingaan op de inhoud en werken aan een concreet omgangsplan.
  • We ronden af met een live sessie om de succes te oogsten en de puntjes op de i te zetten.

Inclusief:

  • Toegang tot de waardevolle Hart voor Autisme Community inclusief trainingen over hoe je effectief omgaat met een partner of puber met autisme.
  • Persoonlijke hulplijn: Stuur me persoonlijke berichten voor als je vastloopt of tips nodig hebt.

 

Exclusieve bonus!

Samen maken we een omgangsplan. Helemaal afgestemd op jullie situatie. Daar heb je levenslang profijt van!

 

Jouw investering

Dit traject vraagt een investering vanaf 4000 euro. Marja heeft per jaar een paar plekjes beschikbaar om een ouder of partner te coachen naar meer rust in de omgang.

 

Is dit voor jou?

Klinkt dit als super waardevol voor jou en wil en kun je de investering maken? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan met Marja via het contactformulier.

Vooraf ontvang je een aantal vragen die je beantwoord. Als je een match bent bespreken jullie samen hoe we samen aan de slag gaan.