Persoonlijke coachtraject voor naasten

Voor partners, ouders en naasten van een (jong)volwassene met autisme 

 

Krijg krachtige coaching om beter te kunnen omgaan met autisme. Bespreek jouw situatie en ontvang persoonlijke begeleiding van een gespecialiseerde coach.

Stress, gedoe of overbelast in de complexe zorg en omgang met een naaste met autisme? We helpen je graag persoonlijk.

Omgaan met een naaste met autisme kan soms erg ingewikkeld zijn. Ook al houd je veel van iemand, de zorg en dagelijkse ditjes en datjes kunnen voor flinke uitdagingen zorgen. 

Voor jou werkt het allemaal net even anders dan voor anderen. Heb je al veel geprobeerd, maar gaat het nog niet zoals je graag zou willen.

 

Wellicht herken jij je hierin:

– Je staat altijd ‘aan’ om beschikbaar te zijn en ergens op in te kunnen spelen.

– Je ervaart zelf stress, vage klachten, moeheid, slaapproblemen en bent prikkelbaar, omdat je over je grenzen gaat wat goed voor jou is in de omgang met een naaste met autisme.

– Je wilt wel volhouden en alle ballen in de lucht houden, maar plezier en harmonie, leuke dingen doen is ook belangrijk en dat schiet er regelmatig bij in.

– Je weet niet meer hoe je normale gesprekken kunt voeren over wat er echt toe doet of belangrijk is en vraagt je af op welke manier je wel gesprekken kunt voeren.

– Je wilt ook wel graag ‘gewoon’ vader, moeder of partner zijn, zonder altijd de coach of hulp te moeten uithangen, maar hoe doe je dat?

 

Wij helpen je graag!

 

Samen met een gespecialiseerde autismecoach bespreek je in 3 krachtige coachsessies van een uur wat jouw situatie is, hoe het autisme zich uit, welke krachten en moeiten er liggen. Je kunt je verhaal doen, zorgen uiten en krijgt krachtige coaching op jouw persoonlijke vraagstuk. Zodat je zelf weer verder kunt. 

 

Klik hier om jouw persoonlijke coachtraject aan te vragen. We nemen dan zsm contact met je op zodat jij weer een mooier en makkelijker leven met autisme kunt creeren.