YES! Je boek Meer rust en minder stress bij autisme wordt verzendklaar gemaakt!

Lees SNEL DIT nog even, want ik heb nóg iets FANTASTISCH voor je!

Unieke introductieactie voor de HART voor AUTISME Community!

HART VOOR AUTISME COMMUNITY

Een warme community voor partners en ouders met een geliefde met autisme.

Ontdek hoe je ontspannen omgaat met volwassenen met autisme en samen meer plezier ervaart.

 

Doe vandaag nog mee en laat je ondersteunen op je reis naar een mooier en makkelijker leven samen!

Wat krijg je in de HART VOOR AUTISME COMMUNITY?

#1 Transformerende Trainingen:

Ontdek diepgaande inzichten en effectieve communicatietechnieken om de relatie met je geliefde met autisme te verbeteren. Leer de behoeften van mensen met autisme begrijpen en creëer een omgeving van begrip en harmonie.

#2 Live Q&A Sessies met Experts:

Stel al je prangende vragen aan gespecialiseerde coaches. Ontvang deskundig advies en begeleiding om direct toe te passen in je eigen leven.

#3 Direct Contact met Gelijkgestemden:

Hier kun je delen, vragen stellen en elkaar online treffen. Samen kunnen we elkaar inspireren, ondersteunen en toejuichen!

#4 Flexibiliteit en Gemak:

Geniet van onbeperkte flexibiliteit. Kies zelf aan welke sessies je wilt deelnemen en bekijk alle content op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.

#5 Verrassingen:

Als community lid kun je regelmatig verrast worden met waardevolle masterclasses over specifieke onderwerpen of pop up groepssessies en speciale aanbiedingen. Laat je verrassen.

TIJDELIJKE INTRODUCTIEACTIE:

 

De eerste 100 communityleden ontvangen naast de laagste prijs ooit, ook de minitraining Excellente Zelfzorg Bij Autisme twv 47 euro!

EN!

 

Onder de eerste 100 leden verloot ik een 1-1 VIP sessie t.w.v. 997 euro met Marja persoonlijk voor een compact omgangsplan met je geliefde met autisme!

Ben jij een ouder of partner die dagelijks de uitdagingen van autisme tegenkomt en die snakt naar een leven vol begrip en ontspanning?

Dan ben je niet alleen! Voel je welkom om ook aan te sluiten bij de Hart voor Autisme community, jouw warme support en liefdevolle ondersteuning naar een mooier en makkelijker leven met autisme.

Herken je dat gevoel?

Die wanhoop, die onmacht, toen je kind weer eens anders reageerde dan je had gehoopt? Misschien voelde je je zelfs eenzaam, omdat anderen je niet leken te begrijpen. Ik ken dat gevoel maar al te goed.

Zelf voelde ik me bij de eerste kennismaking met autisme bij ons kind alsof ik in het diepe werd gegooid. Er leken zo weinig methoden te zijn om met autisme om te gaan.

Er waren vooral veel beperkingen waar ik maar mee moest zien te dealen. Maar door vallen en opstaan heb ik geleerd wat wél werkt. En dat is zoveel meer dan je denkt. Nog dagelijks ontdek ik manieren bij. In de Hart voor Autisme Community delen we met elkaar al die werkende manieren. Zodat we samen het leven mooier en makkelijker kunnen maken. Voor onszelf, onze geliefden met autisme en de belangrijke mensen om ons heen.

Marja Boxhoorn Autismecoach

Omgaan met autisme is niet altijd makkelijk,

en toch er is vaak zoveel meer mogelijk dan je denkt!

Waarom de HART voor Autisme community?

Ook al zijn er veel goede en mooie momenten in een gezin waar autisme een rol speelt, er zijn ook momenten van eenzaamheid, wanhoop en frustratie. Dan is het zo fijn en helpend om je te omgeven met gelijkgestemden. Samen delen = helen. De erkenning, het begrip, de concrete handvatten en tips. Het is onbetaalbaar. Soms ontstaan er vriendschappen voor het leven. Juist door de herkenning en gelijke struggles.

De community is laagdrempelig, geeft volop kennis, inzichten, tips en inspiratie over ontspannen omgaan met autisme en biedt je de mogelijkheid om met andere ouders en partners met een geliefde met autisme in contact te komen en met elkaar te delen en sparren. Het is een positieve community. Omdat je als je meedoet juist gaat kijken naar wat wél kan. Er is vaak zoveel meer mogelijk dan je denkt. Samen ontdekken we hoe ook jou leven meer rust en ontspanning kan krijgen. 

Concrete Resultaten Voor Jou

  • Diepgaand Begrip van Autisme: Ontwikkel een dieper inzicht in de wereld van autisme en leer hoe je effectief kunt communiceren met je geliefde. Begrijp hun unieke behoeften en ontdek hoe je een ondersteunende omgeving kunt creëren die hun welzijn bevordert.
  • Verbeterde Communicatie en Verbondenheid: Leer hoe je op een empathische en respectvolle manier kunt communiceren, waardoor je een sterke emotionele band opbouwt met je geliefde. Ontdek technieken om misverstanden te voorkomen en conflicten op te lossen, wat resulteert in meer harmonie en verbondenheid in je relatie.
  • Vermindering van Stress en Verhoging van Ontspanning: Ontwikkel vaardigheden om stress te herkennen en effectieve strategieën toe te passen om ermee om te gaan. Leer hoe je zelfzorg kunt integreren in je dagelijkse routine, waardoor je meer ontspannen en veerkrachtig bent, zelfs in uitdagende situaties.
  • Toegang tot een Ondersteunende Gemeenschap: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde ouders en partners die jouw reis begrijpen. Deel ervaringen, ontvang steun en leer van anderen die dezelfde uitdagingen doormaken. Voel je gesteund en gesterkt door de kracht van gemeenschap en verbondenheid.
  • Praktische Tools en Tips: Ontvang waardevolle tools, checklists en praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Leer hoe je specifieke situaties kunt aanpakken en ontdek nieuwe benaderingen die positieve veranderingen teweegbrengen in je relatie en gezinsleven.

 

Sluit je Vandaag nog aan bij de HART voor Autisme community!

Word lid van een exclusieve gemeenschap van partners en ouders die jouw reis begrijpen. Ontvang continue ondersteuning, persoonlijke groei en investeer in jezelf en je relatie.

Doe vandaag nog mee en laat ons je ondersteunen op je reis naar een mooier en makkelijker leven samen!

“Met werk en kids met ASS komt er best wat op ons af. Dat geeft stress. Nu lukt het steeds vaker om extra stress te voorkomen en voor rust en ontspanning te zorgen. Ook (moeilijke) gesprekken voeren en afronden gaat steeds beter. Op zijn werk ervaart mijn partner minder stress en is hij minder bang om promotie mis te lopen.

We hebben meer structuur gevonden en veranderingen kosten minder tijd. Er is meer qualitytime samen, met de kinderen, en ook voor onszelf. We gaan samen verder om nog meer mooie vooruitgang te vinden, want de ontspanning is al duidelijk vertienvoudigd. En al zijn er nog steeds ups en downs, we dansen nu samen op het ritme van ons leven in plaats van ertegen te vechten.”

Erica Koers

“Wij zijn jou heel erg dankbaar voor je mooie website en alle mogelijkheden die je biedt om beter te begrijpen wat autisme nou inhoudt en hoe er plezierig mee om te gaan. Wij hebben nu al zoveel geleerd en ontspanning ervaren terwijl wij jouw website nog maar 2 maanden geleden hebben ontdekt. Hoe effectief is dát! Top!?”

‘Deze tips houden me bewust en bij de les. Dank je wel dat je zoiets moois en belangrijks hebt opgezet! Compliment.’

“We zijn heel blij met al het materiaal dat je ons deelde. Wat een volledige training is het!”