YES! Jouw plek voor de

4-daagse minitraining

RUST IN HUIS MET AUTISME is gereserveerd! Superleuk dat je meedoet!

Rust

Hoe zorg je ervoor dat je niets mist van deze waardevolle 4-daagse minitraining?

 

1. DE EERSTE STAP: meld je hier aan voor de besloten Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/ac.autismeclub en kom in contact met gelijkgestemden, stel je vragen en deel tips en inspiratie.

2. MAAK IN JE AGENDA TIJD VRIJ van 24 t/m 27 juni om de minitraining van te kunnen volgen. Wat je gaat ontdekken, kan een wereld van verschil maken in jouw leven met je geliefde met autisme.

3. DEEL DE 4-DAAGSE MINITRAINING met je vrienden, collega’s en familie die ook graag meer rust in huis met autisme willen. Sharing is caring! Deel deze link: https://omgaanmetautisme.nl/4daagse-rust/

4. DOE ACTIEF MEE EN WIN! Deelnemers die mijn tips direct toepassen én hun voortgang delen, halen het meest resultaat uit deze 4-daagse minitraining EN maken kans op TOFFE PRIJZEN!

5. DOWNLOAD HIER HET BELOOFDE EBOOK met de 10 beste tips over omgaan met autisme. Met welke tip ga jij alvast aan de slag om het leven rustiger te maken?

Tot snel!

Marja

PS Heb je nog vragen? Mail ons op info@omgaanmetautisme.nl.

PS2 Als je geen Facebook hebt dan kun je de minitraining inhoudelijk gewoon volgen. Je ontvangt alle informatie over de dagelijkse masterclasses per e-mail.

WACHT… VOORDAT JE VERDER GAAT HEB IK MOGELIJK NOG IETS INTERESSANTS VOOR JE…

 

Ontvang het boek ‘Meer rust en minder stress bij autisme’ met KORTING!

Ken je het boek Meer rust en minder stress bij autisme al? Zo nee? Dit is een super praktisch 7 stappenplan voor volwassenen met autisme. Inmiddels gebruiken 11.000+ mensen met autisme en hun coaches en naasten het boek al, met succes!

Omdat je je hebt aangemeld voor minitraining RUST in huis, kun je het boek met 10% korting en zonder verzendkosten bestellen. Goed idee?