365 Krachtige AutismeTips

Voor partners, ouders en collega’s met een naaste met autisme

Ontdek 365 krachtige autismetips waarmee je het leven samen mooier en makkelijker maakt met autisme.

 

 

 • Elke dag even aandacht voor autisme

 • Praktisch en compact

 • Elke ochtend in je mailbox

 • Leestijd 5 minuten per dag

 • Maandelijks alle tips in een overzichtelijk e-book

Gemaakt voor iedereen die te maken heeft met een (jong)volwassene met autisme in het gezin, vrienden, collega’s, klanten. Of als je jezelf in autisme herkent en je ‘handleiding’ beter wilt leren kennen.

Marja Boxhoorn Autismecoach

365 KRACHTIGE AUTISMETIPS 

WIL JE WEL MAAR HEB JE WEINIG TIJD?

Heel begrijpelijk. Het leven is al zo jachtig. En als je te maken hebt met autisme in je gezin of directe omgeving, dan lijkt het soms alsof je toch al zo vertraagd wordt. Waarschijnlijk heb je het gevoel dat je vaak overbodige discussies voert over details. Heeft de sfeer in huis te lijden onder miscommunicatie. En lijkt het regelmatig alsof niemand ook maar iets van elkaar begrijpt.

 

IS DIT HERKENBAAR VOOR JE?

Autisme is een specialiteit met pluspunten, maar  heeft ook met een eigen gebruiksaanwijzing. Zodra je die autismecode weet te kraken, wordt het allemaal een heel stuk leuker, rustiger en gemakkelijker.

Maar ja, kraak die maar eens! Ik heb er een speciale cursus voor gemaakt, die een jaar duurt.

Soms heb je helemaal geen zin in een opleiding.

Terwijl je wél droomt van een leuker leven, betere communicatie en goede relaties met je omgeving.

 

SPECIAAL DAARVOOR SCHREEF IK 365 AUTISMETIPS

Beknopt. Uitprintbaar. Eén tip per dag. Gebundeld per maand.

Lees ze elke dag bij je ontbijt en focus op je tip voor die dag.

Print ze uit en hang ze op de wc.

Hou ze voor jezelf en geef maandelijks het e-book aan je partner.

 

WAAR GAAN DE TIPS OVER?

 • Over contact maken
 • Over je eigen aandeel
 • Over begrip voor elkaar
 • Over het ‘aan’ en ‘uit’ zetten van een gesprek
 • Over ontspannen
 • Over omgaan met prikkels
 • Over werk…

En over alles wat je praktisch gewoon direct kunt toepassen om ervoor te zorgen dat jullie contact gewoon een klein stukje beter gaat…

 

WAT KLANTEN ZEGGEN:

“Het is mooi dat met dagelijkse tips 1 gedachte alle aandacht krijgt, tijd om het goed in je op te nemen. Dat je er al zoveel hebt geschreven en dat er elke dag weer een verrassende nieuwe komt. Zonder aan kwaliteit in te boeten.”

Partner en coach

 

“Mede dankzij de 365 Krachtige AutismeTips heb ik afgelopen jaar fijn kunnen samenwerken met mijn assistente met kenmerken van autisme. Conflicten en onbegrip zijn flink afgenomen. Sterker nog eigenlijk tot nul gereduceerd… We zijn beiden gegroeid in onze omgang met elkaar.”

Leidinggevende

 

“Ik lees met veel plezier de dagelijkse tip. Dit werkt heel goed voor mij om om te gaan met mijn autistische man. Deze dagelijkse tip houdt me bewust en bij de les. Dank je wel dat je zoiets moois en belangrijks hebt opgezet! Compliment.”

Partner

 

“Sinds een half jaar ontvang ik jouw tips die me helpen om dingen in mijzelf te herkennen. Maar ik leer er ook van hoe ik die tips zelf op mijn omgeving kan toepassen. Het is al een fijn naslagwerk aan het worden waar ik steeds weer in kan terugkijken als ik ergens in vastloop. Fijn dat het bestaat!”

Vrouw met autisme

 

Elke dag een beetje is jaarlijks heel veel!

DE DAGELIJKSE MAILS ZORGEN ERVOOR DAT:

 • Jij je bewust blijft van de speciale autismecode
 • Je omgeving meer begrip voor je heeft
 • Jullie kleine veranderingen meteen in praktijk kunnen brengen

 

En let op, want dán gaat er een balletje rollen dat steeds meer effect heeft:

 

 • De sfeer ontspant
 • Jullie gesprekken verbeteren
 • Je snapt meer van jezelf en van elkaar
 • En jullie steunen elkaar actief: je kunt zelfs benoemen waar je mee bezig bent.

 

Wil jij dat ook?

 

ZO WERKT HET:

Het werkt eigenlijk heel simpel.

Elke ochtend rond 7.00 uur krijg je een mailtje met daarin 1 concrete tip om beter om te gaan met iemand met autisme.

Hier ga jij mee aan de slag.

De volgende dag ontvang je de volgende tip.

Zo gaat dat 365 dagen door. Je krijgt een schat aan krachtige mogelijkheden om de omgang met je klant, collega, partner, familielid of vriend(in) te verbeteren.

Lees je liever de tips ineens door?

Dan heb ik hieronder goed nieuws voor je. Lees snel verder…

 

BONUS!

Aan het eind van de maand krijg je alle tips van die maand gebundeld in een e-book. Je hoeft dus niets te missen. In totaal ontvang je dus 12 e-books.

 

JOUW INVESTERING

Met deze online tips wil ik de wereld voor mensen met autisme mooier en makkelijker maken door méér begrip te kweken voor autisme.

Terwijl ik tegelijk mensen mét autisme leer om er beter mee om te gaan.

Daarom is je investering voor deze 365 tips slechts 77 euro, inclusief btw.

Klik hieronder om je direct aan te melden.

 

Ja, ik wil die 365 AutismeTips ook! BESTEL NU voor € 77,00!!!

Het is mooi dat met dagelijkse tips 1 gedachte alle aandacht krijgt, tijd om het goed in je op te nemen. Dat je er al zoveel hebt geschreven en dat er elke dag weer een verrassende nieuwe komt. Zonder aan kwaliteit in te boeten. De tips zijn goed uitgewerkt en je voelt dat ze vanuit eigen ervaring komen. En ze zijn dus ook meteen goed bruikbaar. Behalve een verwijzing is de inhoudsopgave ook een goede samenvatting en dus reminder. Soms had ik de mazzel dat er eentje langs kwam die precies raakte aan waar ik mee bezig was. De tips zijn niet alleen helpend bij autisme. Ze zeggen: houd rekening met elkaar. Zie elkaar zoals je bent en accepteer dat. En hier is de gebruiksaanwijzing.

Anna Gevers

gecertificeerd autismecoach Amsterdam

Mede dankzij de 365 Krachtige AutismeTips heb ik afgelopen jaar fijn kunnen samenwerken met mijn assistente met kenmerken van autisme. Conflicten en onbegrip zijn flink afgenomen. Sterker nog eigenlijk tot nul gereduceerd… Als ze nu eens ontploft dan weet ik het met rust te laten en als ze mij “raakt” dan weet ik er mee om te gaan. Ze is zelf ook gegroeid, ook in haar omgang met mij. De eerste jaren was het een relatie van vallen en opstaan. We vulden elkaar goed aan maar konden ook hevig botsen.

Nu we elkaar beter begrijpen overheerst het “elkaar aanvullen”. Onze samenwerking is er nu één waarbij het geheel meer is dan de som der delen. Een sterk team samen!  Ook anderen nemen dit waar en complimenteren ons. Ik denk dat mensen met kenmerken van het autismespectrum een verrijking voor elke organisatie zijn, zeker als ze ook nog samenwerken met extraverte persoonlijkheden.

Kortom: De tips hebben ons veel gebracht.

Willem, leidinggevende

“Ik heb heel veel aan je tips gehad en meestal ging ik er die dag mee aan de slag. Ik las ze als eerste voordat ik wat ging doen die dag. En soms baalde ik als een stekker en dan gebeurde er juist datgene wat ik had gelezen. En soms zei mijn dochter; je hebt zeker een tip gelezen, als ik haar positief of anders benaderde zoals ik uit mezelf zou doen.”

Moeder met kind met autisme

Sinds een half jaar ontvang ik de 365 Krachtige AutismeTips. Deze helpen mij om dingen in mijzelf te herkennen, en wat op mij van toepassing is, maar ik leer er ook van hoe ik die tips zelf op mijn omgeving kan toepassen. Het is al een fijn naslagwerk aan het worden waar ik steeds weer in kan terugkijken als ik ergens in vastloop. Fijn dat het bestaat!
Vrouw met autisme

Ik lees met veel plezier de dagelijkse tip. Dit werkt heel goed voor mij om om te gaan met mijn autistische man. Helpt ons erg goed.
Ik begrijp ASS al veel beter na lezen van de boeken. En deze dagelijkse tip houd me bewust en bij de les.
Dank je wel dat je zoiets moois en belangrijks hebt opgezet! Compliment.
Vrouw met partner met autisme

Ja, ik wil die 365 AutismeTips ook! BESTEL NU VOOR € 77,00