🌟 Een fijn, rustig en harmonieus leven

met een partner of een puber met autisme. 🌟

Ontdek de reis waar begrip en verbinding de sleutels zijn tot een gelukkig en vervullend leven.

Leer het kleurrijke spectrum van autisme kennen dat jouw dierbaren zo bijzonder maakt.

EEN MOOIER EN MAKKELIJKER LEVEN MET AUTISME

Ben je constant bezig om een harmonieuze sfeer thuis te behouden, terwijl het voelt alsof je nauwelijks tijd hebt voor jezelf?

Het kan zijn dat je al jarenlang worstelt met dezelfde uitdagingen. Want in jouw wereld wordt de ondersteuning die je biedt niet altijd opgemerkt of gewaardeerd. Ondanks de liefde en toewijding voel je dat er nog ruimte is voor verbetering en verandering, en ben je vastberaden om die te vinden en mee aan de slag te gaan. Omdat je weet dat dit een win-win is voor iedereen.

Wil jij regelmatig tips en inzichten ontvangen voor ouders en partners van mensen met autisme, die willen leren omgaan met de dagelijkse uitdagingen en streven naar een mooier en makkelijker leven met autisme?

Marja Boxhoorn

Speciaal voor ouders en partners van mensen met autisme.

🌟 Ontdek hoe je als partner of ouder van iemand met autisme meer rust in huis kunt brengen en een leven kunt creëren dat mooier en makkelijker is. 🌟

 🔍 Verdiep je in de subtiliteiten, herken de signalen en omarm de veelzijdigheid van autisme.

 

🗣️ Ontdek de kracht van communicatie, leer de taal die jullie verbindt en vermijd de valkuilen die afstand creëren.

 

💆 Voel de last van onrust en spanning van je afvallen terwijl je geleidelijk rust en sereniteit in huis brengt, zonder jezelf te beperken of te belasten met schuldgevoelens.

 

💪 Ontdek verhelderende inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen voor meer begrip, harmonie en plezier, voor zowel jou als je dierbaren met autisme.

 

🎁 Download gelijk een van onze gratis e-books over zelfzorg, krachtige omgangstips, handige gesprekskaartjes en neem deel aan waardevolle trainingen om een diepere verbinding te creëren met je dierbaren met autisme.

100+ blije klanten

Praktische trainingen

30.000 trouwe volgers

GRATIS GESPREKS KAARTJES VOOR FIJNE GESPREKKEN

Met je partner, puber of naaste met autisme. Downloaden, uitprinten & praten maar.

Omgaan met een naaste met autisme kan makkelijker!

“Marja raakt vaak precies die onderwerpen waar ik tegen aanloop.”

“Deze training geeft voor mij en mijn autismeheld waardevolle eye-openers waardoor wij het nog gezelliger hebben met elkaar en samen gelukkiger kunnen zijn.”

“Deze tips houden me bewust en bij de les. Dank je wel dat je zoiets moois en belangrijks hebt opgezet! Compliment.”

Marja Boxhoorn – Autisme expert

Zo helpen we je naar een mooier en makkelijker leven met autisme

Sinds 17 jaar geleden autisme bij ons kind werd vastgesteld kwamen we in een rollercoaster terecht. De focus lag vooral op omgaan met de beperkingen in plaats van de focus op mogelijkheden en ontwikkelen. Daar nam ik geen genoegen mee en heb het wiel uitgevonden hoe dan wel.

En met succes!

Want het is wonderlijk hoe fantastisch dit heeft uitgepakt voor ons kind en daarmee voor ons en iedereen om hem heen. Daarom heb ik er m’n vak van gemaakt om ook anderen die autisme hebben en hun omgeving te helpen naar een mooier en makkelijker leven met autisme. Want, er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

Hoe ga je om met een partner, puber, ouder, familielid of vriend met autisme?

Omgaan met mensen met autisme is niet altijd gemakkelijk. Op gevoel kom je een heel eind. Maar wil je echt van waarde zijn, dan vraagt dat meer. Zelfs als je gewone huis-tuin-en-keuken-gesprekken wilt voeren. Als partner, gezinslid of vriend/vriendin. De aanvliegroute is soms net even anders. Of de timing komt iets preciezer.

Gelukkig zijn er heel veel tactieken, tips en gewoontes waarmee je de situatie helder houdt. Dat geeft rust naar alle partijen. En maakt jullie privéleven een heel stuk leuker. Weet je dat een gelukkig leven vooral afhangt van hoe jullie die kleine koestermomenten weten te creëren en waarderen?

“Ik heb een heleboel tips gekregen waar ik dagelijks veel aan heb. We houden nu veel meer rekening met onze eigen emoties, meningen en oordelen, en hebben houvast aan alle concrete tips hoe we een boodschap goed kunnen overbrengen.” 

“Welbedankt voor je altijd weer bondig en to-the-point formuleren van hoe autisme inwerkt op ons leven en dat van onze naasten. Ik lees je graag!”

“Wat heerlijk om elke keer weer tips onder ogen te krijgen. Het houdt me scherp en helpt me om elke dag weer bewust om te gaan met mijn dochter met autisme. Hierdoor is de omgang met haar een stuk beter geworden.”

Ontspannen omgaan met volwassenen met autisme, het kan

Zo kunnen we je helpen:

Voor een mooier en makkelijker leven met autisme